Padleturer test

SIDEN ER UNDER UTVIKLING. Våren 2024 vil det komme egne turer. Jeg har mulighet til å ta med grupper på inntil 6 stykker i første omgang. Padling i packrafter og om en ønsker flere dagers tur, overnatting i hengekøyer. Du/dere vil få låne packraft med årer og flytevest, hengekøyer med myggnetting og tarp. Noen måltider vil være inkludert i prisen. Ta med familie, venner eller kom med en arbeidsgruppe. Padling og mestring i naturen kan gi god teambygging, og som veileder kan jeg lage et opplegg rundt teambygging. Send epost: heidi@etstegavgangen.no eller ring 90 60 90 59

Alle padleturene vil foregå med packraft, en lett oppblåsbar båt. Denne er stødig og lett. I starten kan en packraft virke litt vinglete å padle, men med litt vekt foran og med litt øvelse vil du oppleve god mestring. På padleturene er det Heidi som er med som leder, hun har lang erfaring med padling i packraft og veilede på turer. Hun har jobbet med turer og friluftsliv som lærer i flere år. Har DNT sin turleder skole. Hun har også god kursing på førstehjelp. Vi vil også ha hjelp i bakhånden om det skulle skje noe.

Turene våre krever ingen forhåndskunnskaper, men det er lurt å være i vanlig god form siden vi skal komme fremover med egen maskin. Ved vekt over 100 kg, vennligst ta kontakt så vi kan avklare om turen lar seg gjennomfør mht utstyret. For å kunne være med på turen må du ha egen reise og ulykkesforsikring.

Et Steg Av Gangen tar forbehold om å kunne avlyse på kort varsel ved dårlig vær og annet uforutsett som kan komme i veien.

Alle turene vi tilbyr er på stille vann og eventuelt snille og rolige elver. Det er viktig at du pakker utstyret i vanntette poser, for selv om det ikke regner kan det bli vått under padling.

Rokosjøen
i Trysils dype skoger

TURTILBUD VIL BLI:

  1. 3-4 timers turer på Rokosjøen i Løten, Svartelva i Løten eller Næra i Ringsaker
  2. 2-3 dagers turer på Rokosjøen i Løten eller Næra i Ringsaker
  3. 2 dagers villmarkstur i stilleflytende elv sør i Trysil. Her vil en komme nær på dyrelivet.
  4. Tematurer med:
    • historisk vandring med Marie Dave Amundsen, doktor i arkeologi og forsker.
    • lokal mat
    • vinsmaking på kvelden ved Sommelier Aleksander Iversen som har jobbet blant annet på Statholdergaarden, Brasserie France, Manager & Head Sommelier for Omakase Oslo og Manager & Head Sommelier for Sabi Sushi Vikaterrasse, nå leder av Brasseri Couscous. Han har vært deltaker på det norske landslaget for sommelierer og representert Norge.